Home » Polis kesan saksi penting kes pengedaran dadah
Berita Am Berita Dalam Negara

Polis kesan saksi penting kes pengedaran dadah

Polis sedang mengesan seorang saksi penting yang diperlukan untuk tampil memberi keterangan di Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik IPD Seberang Perai Tengah.

BUKIT MERTAJAM: Polis sedang mengesan seorang wanita tempatan bagi membantu siasatan kes berkaitan pengedaran dadah di Machang Bubok, di sini.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah (SPT) ACP Tan Cheng San berkata individu terbabit ialah Ong Lee Chin, 42, dan beralamat terakhir di No 16, Lorong Rusa 6, Taman Selamat, Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

“Pihak polis sedang mengesan seorang saksi penting yang diperlukan untuk tampil memberi keterangan di Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik (BSJN) Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) SPT dan kehadirannya memberi keterangan adalah amat penting bagi melengkapkan siasatan kes tersebut,” katanya dalam kenyataan malam tadi.

Katanya, sesiapa yang mengenali atau mengetahui mengenai saksi itu berada boleh menyalurkan maklumat kepada Pegawai Penyiasat Narkotik IPD SPT Insp Sity Najwa Mohd Abdul Latif di talian 010-2882662 atau mana-mana balai polis berdekatan. — BERNAMA

AWANI

About the author

Wa

Add Comment

Click here to post a comment